ofis-taşıma

Evden Eve Nakliyat Hizmetimiz İle Talipoğlu Nakliyat Her Zaman Yanınızda

Son zamanlarda Nakliyat piyasasında, özellikle de evden eve nakliyat alanında mobil asansörlü taşıma oldukça yaygın hale geldi. Teknolojinin gelişimiyle son senelerde yapılan ve kullanımı yayılan ” mobil eşya nakliye ” asansörleri taşınma işini hem daha güvenilir aynı zamanda daha zahmetsiz bir hale getirdi. Farklı modellerde, genelde asansörün yükselme mesafesine göre ayırt edilen mobil eşya nakliye asansörleri şu sıralar kullanımda.

Kentsel dönüşüm ve gayrimenkul piyasasındaki hareket yeni yapılan yüksek apartmanlara taşınma sıklığını artırdı. Yüksek katlara taşınma esnasında karşımıza pek çok engel çıkmaktadır. Çoğu apartman ve site yönetimi bina asansörüyle eşya nakliyeye izin vermemektedir. Bu yetersiz merdiven boşluklarında mobilyaları ve beyaz eşyaları nakliye insan kuvvetiyle nerdeyse olanaksız durumda.

İşte bu ve benzeri durumlarda 20. Kata kadar çıkabilen asansörlü taşıma ile direk araçtan evin balkonuna asansör yardımı ile eşyayı nakliye çok pratik bir durumdur. Hem eşyalara zarar gelmez aynı zamanda 1 gün süren nakliye işlemini 1-2 saat gibi kısa bir zamana sığdırılabilmektedir.

Evden eve nakliyat olarak sizlere var olan standartların üstünde bir nakliyat olanağı sunuyoruz. Eşyalarınızı yeni evlerinize hasarsız bir biçimde ulaştırıyoruz. Firmamız olarak önceliğimiz daima %100 müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır. Talipoğlu Nakliyat olarak siz müşterilerimizin memnuniyetini üst seviyede tutacak çalışmalar sergiliyoruz bunu her gün geliştiriyoruz.

Öncelikle eşyalarınızı çok büyük bir itinayla yeni adreslerine nakliyeye hazırlıyoruz. Eşyalarınıza taşıma esnasında gelebilecek zararları önlemek amacı ile eşyalarınızı çok büyük bir itinayla, modernle ambalajlarımızla paketliyoruz.

Eşyalarınız paketlenme işleminin ardından araç filomuzdan seçilmiş geniş araçlarımıza yerleştiriliyor yeni adreslerine doğru yola koyuluyor. Eşyalarınız yeni adreslerine ulaştığı zaman kurulumları gerçekleştiriliyor ve sizlere bize teslim ettiğiniz şekilde teslimi yapılıyor.

Write a Comment